Over mij

Ik was een achtentwintiger toen ik dit blog startte. Dat is nu vijf jaar geleden.

Als vierendertiger is het leven best anders. Toen ik achtentwintig was, was ik ervan overtuigd dat ik alleen oud zou worden in een groot huis aan het strand met een miljoen katten. Nu woon ik in een appartement in Rotterdam met mijn dochtertje Anne-Rosie, ons hondje Doortje en met de raarste schrijver van Nederland, die ik ‘de taalnazi’ noem. Hij corrigeert al mijn teksten, is de leukste papa voor Rosie en gooit maggi over mijn patatjes. Wat ook anders is: op mijn achtentwintigste dacht ik niet dat het ooit echt wat zou worden met dat schrijven, maar inmiddels is mijn debuutroman Dood ga je toch af en is er van uitgeverszijde ook nog eens interesse.

Ondertussen blijf ik achtentwintigers (ja, zo blijf ik ze noemen!) schrijven. Over wat me bezig houdt. Wandelende koortslippen. Mediteren. Een kind uit je punani persen. Het haar van de taalnazi. Oude mensen bij de dokter in de wachtkamer. De kraamtijd. Soms is dat heel zinnig, soms niet. Waar je sowieso van op aan kan, is dat ik onregelmatig schrijf.

Contact met mij? Dat kan. Mijn naam is Lianne Collignon en ik ben te bereiken op liannecollignon@gmail.com of 06-49319778.

14 reacties

    1. ***

      Noooou inmiddels ben ik pas 35 🥳 en eigenlijk gaat het heel goed! Maar 35 is eigenlijk wel te oud om op achtentwintiger.com te blijven schrijven… dus nu doe ik dat onder mijn eigen naam: liannecollignon.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.